NÁRODNÍ LIGA – KROMĚŘÍŽ 3. 10. 2021


V neděli 3. října se uskutečnilo další kolo Národní ligy Jihomoravské oblasti boxu. Bylo k vidění celkem 28 zápasů všech věkových kategorií. Pod vedením trenérů Petra Novotného a Oldřicha Dvorského startovali dva odchovanci BC DTJ Prostějov, Dorian Kropog a Šimon Dvorský.

Dorian boxoval s Harasníkem z Mistřína a bylo to velice vyrovnané a bojovné utkání. Harasník se od prvního kola jevil dynamičtější a výbušnější a zasahoval v sériích. Od poloviny druhého kola nechal Harasník Kropoga boxovat na distanc a ten toho využil a dobře zasahoval z ústupu a kontroval. Po dvou kolech byl u všech bodových rozhodčích stav 19:19 a třetí kolo zvítězil u všech rozhodčích Dorian. Bylo to utkání v kategorii školní mládeže a oba borci předvedli špičkový box.

Šimon Dvorský měl za soupeře Šišku z domácího pořádajícího oddílu BC Bruiser Kroměříž. Šimon do utkání doslova vlétl a boxoval ve vysokém tempu a jasně první kolo vyhrál, když soupeř byl i počítán. Ve druhém kole se utkání vyrovnalo, protože Šimon v prvním kole přepálil tempo, ale ve třetím už jasně opět dominoval a zvítězil u všech bodových rozhodčích.

Ilustrační foto: zleva trenér Karel Kocián, Vladimír Skalský, trenér Oldřich Dvorský, Šimon Dvorský a Dorian Kropog.

Protokol z utkání:

Výsledky Národní ligy boxu JMO:

Průběžné celkové výsledky:

Gratulujeme oběma našim borcům k vítězství.