ELITE BOXING CUP II.


V sobotu 14. 5. se v areálu BC DTJ Prostějov uskutečnil ELITE BOXING CUP II. V kategorii mužů náš borec Pavel Zajíc zvítězil v tvrdém a pohledném utkání nad Davidem Kadidlem z Blanska.

Nikol Dvorská dokázala zvítězit před limitem nad další prostějovskou boxerkou Nelou Coufalovou (SK Prostějov). Utkání Nikol Dvorské zhodnotil její otec a trenér Oldřich Dvorský. Utkání mezi děvčaty mělo proběhnout již v Bratčicích, kde jsme na poslední chvíli museli utkání zrušit pro zranění Nikol. Utkání proběhlo ve velmi vysokém tempu. Nelly nastoupila se svým typickým tlakem a sprškou úderů. S tímto nástupem jsme počítali, Nikol prvotní nápor ustála a zasadila soupeřce v rámci výměn několik tvrdých úderů, kde bylo vidět, že Nelly bere chuť do boje. Po klinči v polovině kola Nikol opakovala svůj tvrdý, nekompromisní zadní úder a poslala soupeřku na podlahu ringu. Po odpočítání bylo utkání ukončeno ringovým rozhodčím výsledkem RSC v prvním kole. Nikol získala další cenné vítězství nad zkušenější Nelly Coufalovou.

Může jít o obrázek 3 lidem , stojícím lidem a text that says 'Olomou'
Rozhodčí Zdeněk Plíva zvedá ruku Nikol Dvorské po vítězném utkání

Fotogalerie:

http://elite-boxing.cz/fotogalerie-elite-boxing-cup-2-14-05-2022/?fbclid=IwAR3iaTulSPlx08HQnpn_9t_odLxBKIehiYJOi6taf69BHnfxiSEfSAVOAy4